ABC Computer voor Fluïde droging

Fluide kistendroger
fluid box dryer


Drooginstallatie met vier kisten per sectie. Voor elke kist dezelfde beluchting (buitenlucht, gedroogde lucht of binnenlucht) en T°.

 

Perfect wanneer de installatie snel en gelijktijdig wordt gevuld met vier kisten.

 

Overzicht van een sectie met vier kisten (links). De indicatie van de uitgaande lucht T° en RV. Alle kisten met dezelfde ingaande T° (Eén radiator voor heet water).

Rechtsboven de drie inlaten voor lucht; gerecyclede binnenlucht (links), gedroogde lucht (midden) en buitenlucht (rechts). Een indicatie van de luchtcondities en het openingspercentage van de luiken.

 

Elke fase heeft een gewenste T°. De max T° instelling is leidend. Instellingen per fase van de minimum en maximum looptijd en overstreden looptijd.

 

Per kist, het openen van het rolluik en de instellingen per fase van de gewenste AV en vochtigheidsverschil in-uit (dA). Per fase de gewenste luchtstroom.

 

Optioneel: Drogen van elke kist apart, met per kist een radiator voor heet water en per kist een in/uitlaat voor gerecyclede binnenlucht, gedroogde lucht of buitenlucht. Per kist en per fase kunnen de gewenste luchtvoorwaardes worden ingesteld en geprogrammeerd.

 

Zelfde instellingen als met de centrale radiator en luchttoevoer. Gewenste instellingen worden bereikt voor elke kist apart. Dit is ideaal wanneer de kisten worden geplaatst met een grotere tijdsinterval (pillen).

 

Overzicht van de posities vanalle luiken binnen dezeinstallatie;

  • 7 secties met gecombineerde luchtstroom (1-7)
  • 1 sectie met kist afhankelijk gewenste luchtstroom (8.1-8.4)

 

Boven: % buitenlucht

2e: % gedroogde lucht
Midden: Prioriteit

4e: % gerecyclede lucht 
Onder: % lucht naar buiten.

 

Midden; Prioriteit van gedroogde lucht; Al seen sectie of kist direct gedroogde lucht nodig heeft, krijgt deze kist of sectie direct gedroogde lucht.

 

Alle informatie
als PDF

UA-36645759-1