Thermogradient tafels

Kiemproeven

Voor het uitvoeren van kiemproeven kan gebruik worden gemaakt van een thermogradiënttafel. De basis achter dit product is dat oppervlakte van de tafel van links naar rechts in temperatuur verloopt. Hierdoor kan worden beoordeeld bij welke temperatuur het kiemproces het meest krachtig is.

 

Het gebruikersoppervlak is ca. 2 meter bij 1 meter.

 

Microklimaat

Met acrylaat kappen worden diverse microklimaten mogelijk gemaakt. Zo is er een in mindere mate van migratie van vocht van de warme zijde naar de koude temperatuur zijde.

 

 

ABC processor

Het hele proces wordt geregeld met de ABC processor voorzien van een touchscreen. Eén ABC processor/ touchscreen kan meerdere tafels bedienen. Met de ABC processor is het mogelijk om de temperaturen eventueel per tijdfase in te stellen. Wanneer een menu is samengesteld, kan deze als pre-set worden vastgelegd. Het betreffende menu kan dan weer eenvoudig worden opgeroepen. Alle instellingen en meetwaarden kunnen met het ABC PC programma op uw PC worden opgeslagen. Deze waarden zijn dan als grafiek of tabel weer oproepbaar voor analyse. . Daardoor kunnen de processen (pre-sets), indien nodig of gewenst, gericht worden aangepast.

 

Daarnaast is er een SMS-module om bij calamiteit een SMS te versturen en een MCM-module voor bediening en controle (ook met grafieken) vanaf uw smartphone of tablet. 

 

Infrarood thermometer

Om bij de plek met het beste resultaat een snelle en nauwkeurige temperatuurmeting uit te voeren kan bij de tafel een infrarood thermometer worden geleverd. Met dit instrument is het mogelijk de temperatuur meting in een snelle handeling te laten plaats vinden. De nauwkeurigheid van deze thermometer is 0,1 ºC. Deze thermometer is voorzien van een kalibratie rapport teneinde een betrouwbare meting te kunnen garanderen.

 

Alle informatie
als PDF

UA-36645759-1